↑ Terug naar Contact

Wie zijn wij?

Dog’s Totaal is een totaalconcept van meerdere bedrijven in een.

In dit concept is Handelsonderneming de Graaff gevestigd die gericht is op Hondenbenodigdheden, maar waar ook de voedingsdeskundige, dierentolk en de trainingen onder vallen. Charming 4 U is in dit concept gevestigd met Magneetsieraden, Aloe Vera producten, exploitatie van de trimsalon en de dierverzorging in brede zin.

Door ruime ervaring in de honden/dierenbranche is dit concept ontstaan om alles in een te kunnen bieden.

Dog’s Totaal Lochem is een nieuw totaalconcept voor u en uw hond welke op 31 maart 2013 de deuren heeft geopend. Dog’s Totaal Lochem heeft een trimsalon voor honden en katten, een groothandel met winkel (voor de particulier) voor hondenbenodigdheden met webwinkel, een dierentolk, een voedingsdeskundige, een speciale hondenloopband met begeleiding van een paraveterinair dierenartsassistente, een dierenfotografe en gezondheidsondersteunende magnetische sieraden van het merk Energetix en van Engergy and Life, gecombineerd met Forever Living Aloe Vera producten voor de beste zorg voor uw hond.
Ook kunt u bij ons terecht met vragen over het gedrag en/of problemen van/met uw hond. Sinds april 2014 bieden wij ook gehoorzaamheidscursussen aan.

 

De eigenaren van beide bedrijven bezitten dieren

Letty en haar man fokken Duitse Herders en Tsjechoslowaakse Wolfhonden en doen dit al sinds 1986!
Daarnaast zijn zij de eigenaar van Handelsonderneming de Graaff (de hondenbenodigdheden groothandel) en heeft Letty diverse opleidingen/cursussen gedaan zoals voedingsdeskundige, kk1, kk2, kynologisch instructeur, ed.

Veronique is dus opgegroeid met de honden en heeft inmiddels zelf 4 honden en 9 (zwerf)katten in huis waarvan de meesten sociaal zijn gemaakt. Veronique heeft dierverzorging gestudeerd en is afgestudeerd Paraveterinair Dierenartsassistente. Op dit moment studeert ze Diermanagement in Wageningen. Veronique heeft in Duitsland een deel van de opleiding Dierfysiotherapie gevolgd maar heeft moeten stoppen ivm de ziekte van Lyme.
Veronique is uw eerste contact en aanspreekpunt en u zult het meeste met haar te maken hebben of het nou in de trimsalon is, in de winkel, met de webwinkel of overige zaken.