↑ Terug naar Contact

Wie zijn wij?

Dog’s Totaal is een totaalconcept van meerdere bedrijven in een.

In dit concept is destijds ontstaan uit Handelsonderneming de Graaff welke gericht is op Hondenbenodigdheden, maar waar ook de voedingsdeskundige en dierentolk onder vallen. Charming 4 U is in dit concept gevestigd met Magneetsieraden, Aloe Vera producten, exploitatie van de trimsalon, trainingen en de dierverzorging in brede zin.

Door ruime ervaring in de honden/dierenbranche is dit concept ontstaan om alles in een te kunnen bieden.

Op 31 maart 2013 hebben we de deuren geopend in Lochem met een trimsalon voor honden en katten, een groothandel met winkel (voor de particulier) voor hondenbenodigdheden met webwinkel, een dierentolk, een voedingsdeskundige, een speciale hondenloopband met begeleiding van een paraveterinair dierenartsassistente, een dierenfotografe en gezondheidsondersteunende magnetische sieraden van het merk Energetix en van Engergy and Life, gecombineerd met Forever Living Aloe Vera producten voor de beste zorg voor uw hond.
Ook kunt u bij ons terecht met vragen over het gedrag en/of problemen van/met uw hond. SindsĀ april 2014 bieden wij ook gehoorzaamheidscursussen aan.

De eigenaren van beide bedrijven bezitten dieren

Letty en haar man Koos fokken Duitse Herders en Tsjechoslowaakse Wolfhonden en doen dit al sinds 1986!
Daarnaast zijn zij de eigenaar van Handelsonderneming de Graaff (de hondenbenodigdheden groothandel) en heeft Letty diverse opleidingen/cursussen gedaan zoals voedingsdeskundige, kk1, kk2, kynologisch instructeur, ed.

Veronique is dus opgegroeid met de honden en heeft inmiddels zelf 4 honden en 9 (zwerf)katten in huis waarvan de meesten sociaal zijn gemaakt. Veronique heeft dierverzorging gestudeerd en is afgestudeerd Paraveterinair Dierenartsassistente. Ook heeft ze haar HBO diploma Diermanagement afgerond. Veronique heeft in Duitsland een deel van de opleiding Dierfysiotherapie gevolgd maar heeft moeten stoppen ivm de ziekte van Lyme.
Veronique is uw eerste contact en aanspreekpunt en u zult het meeste met haar te maken hebben of het nou in de trimsalon is, in de winkel, met de webwinkel of overige zaken.

Inmiddels zijn we medio 2022 beide verhuisd naar Barchem na het overlijden van Koos, waar alles samen is gekomen en hebben wij enkele activiteiten verminderd. Op dit moment zijn wij erg druk in de trimsalon waar de ook workshops vachtverzorging organiseren, verzorgen we trainingen voor probleemhonden en gewone gehoorzaamheid. De andere activiteiten staan op een lager pitje ivm verbouwingen.