Gezond en Fit

Gezond en fit is een totaal nieuw concept.

Dog’s Totaal combineert hier

  • Afvallen dmv een loopband en voedingsdeskundige
  • Dierentolk voor eventuele lichamelijke-, of gedragsproblemen
  • Massage en magnetische energie

Is uw hond te dik, geen conditie, lichamelijke problemen of te energiek en lukt het u niet om dit zelf in goede banen te leiden? Dan hebben wij de loopband en een voedingsdeskundige die in overleg met uw dierenarts (als dit nodig mocht zijn) u en uw hond helpen onder toeziend oog van een paraveterinair dierenartsassistente.

De dierentolk kan eventueel een onderliggend probleem boven water krijgen en kan hier in advies geven en de behandeling evt aanpassen. Dit geldt ook voor honden met gedragsproblemen.

D.m.v. massages kan uw hond ontspannen en kunnen ook vastzittende spieren die evt voor problemen zorgen, aangepakt worden. Net als voor de mens is voor de hond een massage nooit geen overbodige luxe om beter in het vel te komen zitten.
Door ondersteuning van de magnetische energie (www.charming4u.nl) kan het herstel ook sneller verlopen.

Alles gebeurd in ontspannen sfeer en in alle rust voor u en uw hond. U zult merken dat uw hond het heerlijk zal vinden!

2013-05-18 10.35.33 de hondenloopband bij Dog’s Totaal.

 

Dierentolk

Dierentolk Als dieren eens konden praten…. Ja dat denken we allemaal wel eens. Konden we maar met ze praten en als ze ergens last van hebben konden ze het maar vertellen… Dat kan wel degelijk! Dieren communiceren wel degelijk, maar de meeste mensen kunnen daar (niets) niks mee. Mensen met kennis van hun dier kunnen …

Bekijk pagina »

Loopband voor honden en Voedingsdeskundige

Loopband voor honden en Voedingsdeskundige Vele honden zijn tegenwoordig te dik en dit heeft verschillende oorzaken… Lekkere snoepjes, te weinig beweging, verkeerde beweging, verkeerd voer, medische redenen, ed. Dog’s Totaal wil hondeneigenaren adviseren in voeding en daarbij ook begeleiden met de beweging. Dog’s Totaal heeft een speciale loopband voor honden van elke groote en elk …

Bekijk pagina »