↑ Terug naar Gezond en Fit

Loopband voor honden en Voedingsdeskundige

Loopband voor honden en Voedingsdeskundige

2013-05-18 10.35.33

Vele honden zijn tegenwoordig te dik en dit heeft verschillende oorzaken…

Lekkere snoepjes, te weinig beweging, verkeerde beweging, verkeerd voer, medische redenen, ed.

Dog’s Totaal wil hondeneigenaren adviseren in voeding en daarbij ook begeleiden met de beweging.

Dog’s Totaal heeft een speciale loopband voor honden van elke groote en elk ras waar de hond in verschillende tempo’s op kan lopen. Ook kan de hond hier gecontroleerd op lopen dus ideaal voor honden die een medische indicatie hebben.

Wij stellen een speciaal programma op, welke voor elke hond zal verschillen waar o.a. voeding bij in begrepen is. Voor afvallen en revalidatie is dat heel belangrijk.

De hond op de loopband wordt ondersteund door Veronique die Paraveterinair Dierenartsassistente is en de voeding wordt aangepakt door Letty die Voedingsdeskundige is

Naast te dikke honden of medische problemen kunt u bij de loopband ook terecht voor uw te energieke hond of een hond die conditie op moet bouwen voor een eventuele UV-Proef e.d. en bij de voedingsdeskundige voor vachtproblemen, ontlastingproblemen e.d.

Loopband voor de hond

Loopband voor de hond Onze loopband is een professionele loopband voor honden, elke hond met elk gewicht kan op deze loopband probleemloos lopen. Doordat deze electrisch is en met de hand gemakkelijk is te bedienen kan de snelheid aangepast worden en door de noodstop staat de band meteen stil. De hond wordt continu begeleidt door …

Bekijk pagina »