«

»

feb 19

Markus zoekt een nieuw Thuis

Voor een van onze vaste klantjes wordt een nieuw thuis gezocht. Weet u of kent u iemand? Delen mag.

Hallo.

Ik ben Markus en ik ben een Labradoodle van bijna 5 jaar.

Ik ben deels opgeleid om gehandicapten geleidehond te worden, maar tijdens mijn opleiding bleek dat ik niet met kinderen overweg kan. Na 2 jaar opleiding ben ik bij mijn huidige baas gekomen, maar die wist niet dat ik niet met kinderen overweg kon. Wij wonen tegenover een speeltuin en dat is niet handig.

Als ik de omgeving, de mensen en andere honden ken ben ik rustig en gedraag ik mij keurig. Veranderingen daar heb ik het niet zo op.
Ik ga 2 keer in de week met een stel andere honden op pad (honden uitlaatdienst) en in de zomervakantie ben ik een paar weken in een pension waar een stuk of zes andere honden zijn. Ik wil wel graag de baas zijn, maar ik verdedig “het fort” nog beter dan de eigen honden van de pensionhouder.

Ik ben op zoek naar een nieuwe baas die het liefst wat vrij woont en waar geen kinderen zijn. Ik ben een harde werker en ben dol op spelletjes. Mijn baas kan je nog veel meer vertellen over mij.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij? Neem dan even contact op met Veronique van Dog’s Totaal. Zij heeft het nummer van mijn baas en kan ook nog wel enkele dingen vertellen over mij die zij weet.

064114957 is het nummer van Veronique