↑ Terug naar Trimsalon

Tarieven trimsalon Dog’s Totaal

Tarieven

Wij hanteren geen vaste tarieven voor bepaalde hondenrassen. De ene Herder is de andere Herder niet, net als de ene Doodle meer werk heeft als de andere Doodle. Wij hanteren dan ook een uurprijs. Want als jouw hond maar 1 uur nodig heeft maar die andere hond van hetzelfde ras 2 uur dan betaal je dus eigenlijk teveel. Niet eerlijk tegenover mensen die hun hond goed verzorgen tov de mensen die dat niet zo goed doen.

Er zijn ook meerdere factoren waarom de ene hond duurder uitvalt dan de andere hond. Misschien is jouw hond wel te groot voor het ras, heeft deze een dikkere vacht of een castraten-vacht, is je hond veel te dik of vertoont deze moeilijk/angstig/agressief gedrag. Misschien wil jij jouw Doodle wel mooi lang houden en een andere klant lekker kort. Dan komt de extra droogtijd er bij voor jouw doodle en maakt het duurder omdat in drogen gewoon veel tijd gaat zitten met lang haar.

Het is lastig om vooraf een bedrag te noemen omdat de ene hond de andere dus niet is. Maar we kunnen wel een vanaf richtlijn geven van een ras.

Onze behandelingen zijn altijd inclusief wassen, drogen, voetjes knippen, nageltjes knippen en bijwerken waar nodig.Tenzij je een maandabonnement afsluit, deze is aangepast op de hond.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, dienen contant of direct per betaalverzoek/scancode te worden voldaan, tenzij anders afgesproken.

 

Per 1-7-2023 zijn onze tarieven

 

Knip/scheerhondjes €60 (max 1. uur en 15 min) bij langer geldt het normale tarief van €50 pu.
Was/blaashonden €50 pu
Was/blaashonden met een dikke vacht waar we langer dan 2 uur mee bezig zijn, o.a. berners €52.50 pu
Plukhonden €52.50 pu
Katten 67.50 pu
Workshops vachtverzorging 100 pu

 

Bij een no-show zijn de kosten de gereserveerde tijd en altijd minimaal €60.

 

Heeft het dier vlooien/luizen dan wordt er €20 euro extra berekend voor het schoonmaken van de salon, het materiaal en de behandeling van de hond met speciale shampoo en Fronline spray.

 

Heeft het dier een slecht onderhouden vacht met klitten of vilt dan wordt de uurprijs van €65 pu berekend.
Vervilte honden worden niet uitgekamd bij ons, wij denken aan het welzijn van de hond en in die zin hebben wij niet de dagelijkse vachtverzorging om dit te onderhouden. Daarvoor bent u als baas verantwoordelijk. Wij hebben het periodieke onderhoud en hebben geen magische toverstaf. Alles gebeurd met onze handen en waar die aan vast zitten en die hou ik liever nog werkend voor de aankomende 25 jaar. Dus lukt het niet normaal met de kam dan volgt helaas de tondeuse,

 

Moeilijke honden zijn welkom maar zullen per 1-1-2024 starten met een minimumbedrag van €150 voor 1,5 uur
Wat zijn dan moeilijke honden? Honden die vanwege gedrag niet meer welkom zijn bij andere trimsalons. Dit kan zijn door agressief gedrag zoals bijten, angstig gedrag wat zich uit in bijten, alle kanten op springen, alles laten lopen, of gefrustreerd gedrag waarbij ze we alles aan doen om maar niet behandeld te hoeven worden.

Mocht er iets met uw dier aan de hand zijn zullen we ten alle tijde eerst proberen om contact met u op te nemen, Vertrouwen we het niet dan zullen we een spoedafspraakinplannen met de Graafschap Dierenartsen in Vorden aangezien we daar het snelste kunnen zijn. Wilt u niet dat uw dier behandeld wordt mocht er iets aan de hand zijn dan gelieve dit aan te geven.